• Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3
  • WIK JO7

Zaterdag stond voor WIK 3 de wedstrijd tegen Wolfaartsdijk 3 op het programma. Op een perfecte mat werd er om 12 uur afgetrapt met een selectie van ons derde welke was aangevuld met spelers uit de vrije JO16. Voor het publiek met z’n ogen geknipperd had stond de thuisploeg al op voorsprong. WIK was duidelijk nog niet wakker.

Vandaag stond voor WIK 3 de wedstrijd tegen de rode lantaarndrager Bevelanders 3 op het programma. Bevelanders 3 heeft 3 punten behaald deze competitie, maar ons 3de helaas nog niet veel meer. Vandaag hoog tijd dus om wat punten bij te schrijven.

WIK 3 Bevelanders 3 v2

1

Er werd al enige tijd in gespeeld, maar gisteren zijn de nieuwe tenues van WIK 3 in ontvangst genomen. WIK 3 is volledig in de nieuwe huisstijl gebracht door sponsoren Sandee Groen uit Kamperland en Faasse Groep uit Goes. In naam van hun werkgever ontvingen spelers Patrick Verwest en Arjen Berrevoets een bloemetje als bedankje uit handen van voorzitter Gérard van Wanrooij voorafgaand aan de wedstrijd tegen MZC’11 6.

Gisteren stond voor ons 3de team de inhaalwedstrijd tegen SVOD’22 4 op het programma. Het 4de team van de fusievereniging tussen Oostkapelle en Domburg kwam op bezoek op de Vospit en stond 1 plaatsje boven WIK op de ranglijst, dus er zouden zeker mogelijkheden moeten liggen.

Na enkele weken niet gespeeld te hebben ging de wedstrijd voor WIK 3 afgelopen zaterdag wel door. Althans daar leek het op, maar voor de wedstrijd waren er nog wel wat twijfels. Door de vele regen het uur voorafgaand aan de wedstrijd was de staat van het veld flink afgenomen. Echter konden we de mannen van Wolphaartsdijk 3 toch niet terug sturen over de Zeelandbrug.

Gisteren heeft ons 3de elftal de eerste wedstrijd in haar nieuwe tenues gespeeld. De nieuwe tenues worden gesponsord door Faasse Groep uit Goes en Sandee Groen uit Kamperland. De uitwedstrijd bij MZC'11 6 ging helaas verloren met 4-0.

MZC WIK Goed

Webdesign Tonny