• Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3
  • WIK JO7

Afgelopen zaterdag moest onze hoofdmacht voor de laatste competitiewedstrijd naar het Oostersportpark te Oosterland afreizen om daar te spelen tegen Duiveland 1. Voor Duiveland 1 was dit een hele belangrijke wedstrijd, want bij geen winst van concurrent SKNWK 1 op Brouwershaven 1 maakte Duiveland nog kans op het kampioenschap. Door de waardeloze wedstrijd van vorige week tegen WFB

Gisteren stond voor WIK 1 de een na laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Dit keer kwam het al gedegradeerde WFB 1 uit Ouddorp naar de Vospit. In de eerdere wedstrijd op Goerree eindigde de wedstrijd in een 1-4 overwinning voor ons. Al zegt dit niet alles, want de thuiswedstrijden gaan dit seizoen moeizamer als de uitwedstrijden.

Gisteren stond voor WIK 1 de wedstrijd op het programma tegen het als laatst genoteerde FIOS 1 uit Achthuizen. In de uitwedstrijd eerder dit seizoen won WIK ter nauwer noot met 4-5. Vandaag kon WIK uit een selectie beschikken waar de opmerkelijkste afwezigen Koen, Remco en Harmen waren wegens vakantie. Hiervoor schoven Lennard en Dylan door van het 2de en Jochem mocht deze week z’n minuten maken in het 2de.

20240302 161410

Na de belangrijke overwinning van afgelopen week tegen Herkingen stond gisteren tegen Colijnsplaatse Boys 1 een tegenstander op het programma waar van gewonnen moest worden. In de thuiswedstrijd bleef het voor de mannen van Steven Seedo helaas bij een gelijkspel en dat zouden wel eens dure punten kunnen zijn. In tegenstelling tot vorige week was de selectie deze week ruim, met name door de van vakantie teruggekeerde Jeroen, Dennis en Derk. Dit normale basis drietal begon de wedstrijd wel op de bank.

Webdesign Tonny