• Kantine
  • Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7

Afgelopen zaterdag heeft WIK 2 met 3-1 van FC de Westhoek 3 gewonnen. De heren van WIK hebben hier een wedstrijdverslag op hun website over geschreven. De mannen van WIK 2 presteren naar behoren en zijn geklommen naar de 5de plaats. De overwinning op de Westhoek was de 3de op rij. (incl. 1 bekerwedstrijd)

Klik hier om naar de speciale website van WIK 2 te gaan.

Gisteren stond voor WIK 1 de wedstrijd tegen Hansweertse Boys 1 op het programma. Na het goede resultaat vorige week tegen Rillandia was dit tevens een 6 puntenwedstrijd. Helaas moest WIK genoegen nemen met een flinke lijst afwezigen. Jeroen, Nino, Nick en Harmen waren allemaal om verscheidende redenen niet wedstrijdfit, maar op korte termijn lijken zij weer wel wedstrijdfit. Daarentegen stond de terugkeer van Willem Plaizier die dan ook gelijk in de basis startte.

Op deze zonnige zaterdag naar oost Kapelle om de eerste competitiewedstrijd te voetballen tegen hun vierde. Met een zeer magere selectie van 12 spelers gaat de wedstrijd van start. Wik zet gelijk druk en de scheids zei na de wedstrijd “ik dacht zozo de thuisploeg zal het nog moeilijk krijgen”. Maar in de eerste helft is niets minder waar want na vijf minuten kan een Oost-Kapelle speler de bal naast de uitkomende wik keeper Leroy Vis in het doel schieten en vijf minuten later speelt de tegenstander de Wik verdediging uit en maakt de 2-0. En als Wik dan na een overtreding in de zestien nog een penalty te verwerken krijgt is het feest rond. De opbouw bij Wik is goed ze laten achterin de bal goed rondgaan maar zodra ze rond de middellijn komen raken ze steeds de bal kwijt en moeten ze in de verdediging. Wik probeert van alles maar ze krijgen de bal niet in het doel van de tegenstander. En dan valt voor rust ook nog de 4-0, een beetje gedesillusioneerd gaan ze aan de thee.

Naar GPC Vlissingen, onderweg al een volle bak regen. Door personele problemen wordt Ian vd Wekken op het laatste moment afgestaan aan het eerste, Quinten Poelman gaat weer mee na een periode niet gevoetbald te hebben en lastminute laat ook Kees-Jan vd Wekken, terugkomend van een knieblessure, weten dat hij van de partij is, Ook sluit Davey Kooman van het derde aan.

We mogen gelukkig nog steeds voetballen!! Ondanks dat het corona virus maar roet in het eten blijft gooien, is het niet omdat er (zelfs in het betaald voetbal ) wedstrijden afgelast worden omdat er spelers ziek zijn dan wel zijn het de maatregelen van de regering om de kantines te sluiten en toeschouwers te weren uit de complexen.

Webdesign Tonny