• Bru 4 - WIK 3
  • WIK JO7
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1

Zaterdag stond voor WIK 3 de wedstrijd tegen Wolfaartsdijk 3 op het programma. Op een perfecte mat werd er om 12 uur afgetrapt met een selectie van ons derde welke was aangevuld met spelers uit de vrije JO16. Voor het publiek met z’n ogen geknipperd had stond de thuisploeg al op voorsprong. WIK was duidelijk nog niet wakker.

Hierna had WIK moeite met het spel van de tegenstander welke het balletje lekker lieten gaan. Het kwam dan ook terecht op 2-0. Uit een voorzet werd de bal een beetje uit de kluts binnen gewerkt door de spits van Wolfaartsdijk. Na 30 minuten werd er gewisseld en kwamen de mannen van de JO16. WIK werd hierdoor sterke en kwam via Boaz terecht op 2-1.

In de 2de helft ging het over en weer en was het een zeer vermakelijke wedstrijd. Eerst werd het 3-1, daarna maakte WIK de aansluitingstreffer 3-2 via Theo. Op het laatst van de wedstrijd maakte de thuisploeg nog 4-2 en dit bleek de eindstand.

De spelers van de JO16 deden het vandaag erg goed en het was heel leuk om met hen te voetballen. Heren bedankt! Voor WIK 3 staan er komende 2 weken nog 2 doordeweekse wedstrijden op het programma.