• Bru 4 - WIK 3
  • WIK JO7
  • Kantine

1

Er werd al enige tijd in gespeeld, maar gisteren zijn de nieuwe tenues van WIK 3 in ontvangst genomen. WIK 3 is volledig in de nieuwe huisstijl gebracht door sponsoren Sandee Groen uit Kamperland en Faasse Groep uit Goes. In naam van hun werkgever ontvingen spelers Patrick Verwest en Arjen Berrevoets een bloemetje als bedankje uit handen van voorzitter Gérard van Wanrooij voorafgaand aan de wedstrijd tegen MZC’11 6.

3

Op een gure Vospit werden aansluitend Elftalfoto’s gemaakt en kon daarna gespeeld worden tegen de buurman uit Zierikzee. Het was lastig voetballen door de flinke tegenwind in de eerste helft welke ook nog werd gecombineerd met hagel en regenbuien. Halverwege de eerste helft kwamen de bezoekers dan ook terecht op voorsprong, nadat eerder een doelpunt werd afgekeurd vanwege hands. Aan het einde van de eerste helft was het echter Bart Boot welke WIK op gelijke hoogte bracht met een mooie kopbal.

In de 2de helft voor de wind was het een stuk aangenamer voetballen, maar toch was het MZC’11 die de voorsprong nam. Een vrije trap belandde op de lat en werd in de rebound binnen gewerkt. Richting het einde van de wedstrijd werd het ook nog 1-3 nadat een counter goed werd uitgespeeld.

Volgend weekend staan er 2 wedstrijden voor ons 3de op het programma. Allereerst op zaterdag een thuiswedstrijd tegen Bevelanders 3 en op 2de Paasdag moeten we op bezoek bij ’s Heer Arendskerke 5.