• Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3
  • WIK JO7

Vandaag stond voor WIK 3 de wedstrijd tegen de rode lantaarndrager Bevelanders 3 op het programma. Bevelanders 3 heeft 3 punten behaald deze competitie, maar ons 3de helaas nog niet veel meer. Vandaag hoog tijd dus om wat punten bij te schrijven.

WIK 3 Bevelanders 3 v2

We konden vandaag beschikken over een ruime selectie, waar dit natuurlijk een thuiswedstrijd was. Voornamelijk opvallend was het dat onze spits Jack nadat hij voor de 4de keer vader geworden is weer eens acte de presence gaf. Deze week was het weer erg vochtig op het veld, maar gelukkig wel windstil en dat maakten de omstandigheden beter dan afgelopen week. Desondanks was het voetbal van een stabiel, maar niet heel gelukkig makend niveau. Daar gaat het niet direct om, wat wel fijn was om te zien dat er 22 man in het veld liepen die plezier hadden. Het voetbal ging over en weer en de goede linkerflank van WIK beloonde zichzelf met de openingstreffer in het 2de deel van de eerste helft. Na een goed samenspel van Stan en Theo kon Theo goed afmaken in de korte hoek.

We waren in de gelukkige omstandigheid dat we Wilmar nog konden inbrengen en hij kon in de 2de helft 2x toeslaan. Halverwege de 2de helft was het de eerste keer nadat hij goed wegdraaide bij de look a like van Sonny Silooy en de keeper kansloos liet. Richting het einde van de wedstrijd bracht hij de eindstand op het bord, nadat Jack hem een niet te missen kans bood door de goede voorzet van Arjen te verlengen. Deze zelfde Jack had even eerder zelf de wedstrijd al kunnen beslissen. Met een goede actie speelde hij zich vrij, maar mistte tot 3x toe 1 op 1 met de keeper. Hij haalde hiermee de  woede van het aanwezige publiek op z’n hals.

Vandaag een noodzakelijke en prima overwinning. De wedstrijd van 2de Paasdag hebben we in overleg uitgesteld naar zaterdag 4 mei. Dus de volgende wedstrijd is een uitwedstrijd bij Kapelle 5.

Webdesign Tonny