• Kantine
  • WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3

Gisteren stond voor ons 3de . We konden gebruik maken van een 15 koppige selectie, wat een ongekende luxe is. In de thuiswedstrijd werd knap door WIK met 3-1 gewonnen. SKNWK staat iets hoger in de rangschikking dus WIK was toch voor deze wedstrijd weer de underdog.

Het was voor ons de eerste wedstrijd op het kunstgrasveld op het Springer dat sinds afgelopen zomer operationeel is. We hadden geen mogelijkheid voor een goede warming up en dat was goed zichtbaar in de eerste minuten. Na nog geen 10 minuten spelen opende SKNWK de score uit een vrije trap van 25 meter. Het was een prima trap, maar onze keeper had hier wel een beter antwoord tegenover mogen zetten. In het vervolg van de wedstrijd ging het over en weer en kreeg WIK met name via Wilmar een goede kans, maar deze werd keurig door de keeper gestopt.

In de 2de helft was WIK de bovenliggende partij en hadden we grip op de tegenstander. Het duurde erg lang maar uiteindelijk maakte de van een blessure teruggekeerde Jeffrey van Kooten met een schitterende trap de gelijkmaker. Jeffrey stond volledig in de hoek van het veld, maar kon met een strak schot via de onderkant van de lat en de binnenkant van de paal toch een bijna onmogelijke goal maken.

Richting het einde van de wedstrijd kwam SKNWK er weer wat beter in, maar de kansen waren toch voor WIK op de winnende treffer. Helaas kwam deze toch voor SKNWK op het bord. Diep in de blessure tijd kwam een speler van SKNWK de 16 in. Hij werd gevloerd door Davey Kooman, waarna een terechte strafschop volgde. Deze werd onberispelijk binnengeschoten door de spits van SKNWK. Na deze treffer volgde nog een wanhoopspoging van WIK, maar dit mocht niet baten en werd er afgefloten.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen SPS 3 op het programma. Maar nog belangrijker, daarna gaan we lekker wokken in Renesse!

Via deze link zijn de foto’s van de wedstrijd van SKNWK op de website van SKNWK te zien.