• Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1

Op een zonovergoten de Vospit was er vanmiddag de laatste voetbalactiviteit. Er wordt een voetbal clinic van Fun&Voetbal gegeven aan de jeugd o.l.v. Dennis en Gerard de Nooijer en hun assistent trainer. Ongeveer 40 spelers uit diverse teams zijn aanwezig. Aan het begin worden zij in drie groepen (enigszins op leeftijd) ingedeeld. Dan gaan ze van start. Diverse oefeningen worden afgewerkt. Zo moeten de spelers verdedigen, aanvallen, 1 tegen 1 2 tegen 2 enzv. Tevens mogen ze gaten schieten (waar Sven Bijdevaate boven de 100 schiet).

Site 1

Ook is er een oefening waar gemeten wordt hoe hard je kan schieten. Leroy Vis schiet het hardst 104 km per uur. Maar ook de kleinere deelnemers laten zich van hun goede kant zien van de mini's tot de C's wordt er tussen de 40 en 90 km per uur geschoten. Na een uurtje training wordt er even gepauzeerd en dan gaat de groep weer verder. Tegen 5 uur wordt er afgefloten. Iedere deelnemer ontvangt een getekend certificaat voor hun deelname. Hierna nog even zoeken naar wat kwijt geraakte ballen, die gelukkig allemaal worden gevonden en dan is het BBQ tijd. Deze is al aangestoken, diverse volwassenen zorgen ervoor dat het vlees voor de deelnemers gebakken wordt zodat alle spelers er ook veilig van kunnen genieten. En dat wordt dan ook volop gedaan.

Site 2
Wat later in de avond komen er ook nog spelers binnen van de senioren die op de Wereldregiocup bij DFS hebben gevoetbald. Er is voldoende vlees en brood over dus zij kunnen ook nog aanschuiven.
Zo gaat deze dag voorbij. Het was een leuke en leerzame ervaring.

Webdesign Tonny