• Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7
  • Kantine

Een aangepast programma vandaag omdat de tegenstanders van WIK 2 en WIK 3 hebben afgezegd. De tegenstander van WIK 1 heeft het veld afgekeurd, dus helaas komen de seniorenteams van WIK niet in actie.
JO9, JO12 en JO16 spelen vanochtend op de Vospit en JO10 speelt uit.

De kantine is vanmiddag vanaf 16:30 uur weer geopend voor een hapje en een drankje!

Tevens zal de wedstrijd Feyenoord - Excelsior te zien zijn in de kantine.

Tot straks!

Gisteren waren de mannen van 40+ actief bij MZC. Na een goede warming-up van een aantal op het fietsje van Kerkwerve naar Zierikzee was het tijd om te vlammen op het veld. Conclusie aan het einde van de avond: de 3e helft was wederom de sterkste en beste helft.

1

Alle seniorenwedstrijden van WIK zijn vandaag afgelast. De velden op de Vospit zijn bij herkeuring om 11:00 uur niet geschikt bevonden om te spelen. Hierdoor zijn de wedstrijden WIK 1 - Bevelanders 1 en WIK 3 - SVOD'22 4 afgelast. De uitwedstrijd van WIK 2 voor de beker tegen 's Heer Arendskerke 4 is in een eerder stadium al afgelast.

Op donderdagavond 23 november 2023 organiseert het bestuur van WIK'57 haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze vergadering zal het bestuur de financiële cijfers presenteren en stil staan bij het beleid voor de komende periode. In de bestuursverkiezing zal voorzitter Gérard van Wanrooij herkiesbaar zijn en is de functie van algemeen bestuurslid vacant door het aftreden van bestuurslid Karel Manni eind vorig seizoen.

Klik hier om de uitnodiging en agenda te bekijken.

SinterklaasNatuurlijk slaat hij ook dit jaar Kerkwerve niet over! Wij verwachten dat Sinterklaas en zijn Pieten op woensdag 22 november om 14:30 uur aankomen op de Ring in Kerkwerve. Het zou leuk zijn als jullie allemaal naar de Ring komen om Sinterklaas te verwelkomen. Na het verwelkomen op de Ring gaan Sinterklaas en de Pieten naar de kantine van s.v. WIK’57 op sportpark de Vospit. Alle kinderen tot en met 9 jaar uit Kerkwerve zijn welkom om mee te gaan
naar de kantine. Je hoeft geen lid te zijn van WIK. Ook jeugdleden van WIK van buiten Kerkwerve (met hun broertjes/zusjes) zijn welkom. Wij verzoeken om per gezin met kind(eren) tot 7 jaar maximaal 1 begeleider mee naar binnen te laten gaan en de kinderen van 8 en 9 jaar graag zonder begeleider vanwege de beperkte ruimte in de kantine.

Klik hier voor het opgaveformulier

Webdesign Tonny