• WIK JO7
  • Kantine
  • Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1

Doe jij of jouw familie of vrienden/kennissen boodschappen bij AH Marketplaza in Burgh Haamstede? Vanaf morgen start daar de B'tjes actie waarbij verenigingen die ingeschreven hebben gesteund worden. WIK'57 doet daar ook aan mee. Hieronder staat beschreven hoe het werkt. Laat dit bericht aan familie en vrienden weten zodat zij en jij WIK kunnen ondersteunen.

Marketplaza

Ons EC Lid Marielle Weeckers en moeder van ons jeugdlid Bram doet mee met de The May 50 K. Samen met haar moeder Ineke gaat ze 50 kilmoeter bewegen in de maand mei om geld op te halen voor MS onderzoek en een betere toegang tot behandeling van MS. De ziekte MS raakt jonge mensen vaak in de bloei van hun leven. Op dit moment leven er circa 25.000 mensen met MS in Nederland en genezing is nog niet mogelijk.

In onze kantine staat een spaarpot waar je je donatie kan achter laten of doneer nu via deze link.

The May 50K

Jouw donatie steunt het werk van Stichting MS Research en de Internationale MS Federatie. Zij maken wereldwijs MS-onderozek mogelijk en verbeteren de toegang tot zorg voor mensen met MS.

Voetbalweekend

In het weekend van 24/25 mei wordt ons jaarlijkse WIK afsluitingsweekend weer georganiseerd door onze Evenementencommissie. Klik hier om de uitnodiging te bekijken en je op te geven.

oud papierOp zaterdag 11 mei komen onze vrijwilligers weer langs om Oud Papier op te halen in de kernen Kerkwerve, Noordgouwe en Schuddebeurs. Dit is zoals altijd weer een mooie inkomstenbron voor onze vereniging. Aan ieder het verzoek het papier graag tijdig gebundeld klaar te zetten.

Webdesign Tonny