• WIK JO7
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3

Een nieuw reclamebord langs het 1ste veld op De Vospit van Sandee Groen! Trainers Patrick en Luciën maakten er samen met JO8 een mooi fotomoment van.

JO8 2022 2023

Enkele nieuwe reclameborden zijn de laatste tijd opgehangen rond het eerste veld. De laatste 2 borden zijn afkomstig van Autobedrijf Schouwen-Duiveland en DS Bouw.

Autobedrijf SD

DS Bouw

De borden zijn door de vrijwiligers opgehangen en wordenne ook door vrijwilligers regelmatig schoon gemaakt, waarvoor dank. Er is zeker nog meer ruimte voor reclameborden. Bent u geïnteresseerd in een reclamebord of een andere manier van sponsoring. Neem dan contact op met Remco Theunisse namens onze Sponsorcommissie 0629-241921.

DS Bouw en Autobedrijf Schouwen-Duiveland natuurlijk bedankt voor de sponsoring!

Gisterenmiddag hebben de spelers en begeleiding van WIK 3 nieuwe poloshirts ontvangen. De poloshirts zijn ontvangen van sponsor v/d Velde Groenvoorziening uit Zonnemaire. Sponsor hartelijk bedankt voor deze bijdrage namens het bestuur en de mannen van WIK 3!

Teamfoto

Afgelopen zaterdagmiddag heeft WIK 2 de nieuwe tenues ontvangen voor de wedstrijd tegen ZSC'62 3. De shirts zijn gesponsord door Mr. Jozé v/d Sande (Fiscaal) advies, de broeken en kousen zijn gesponsord door Ormer ICT. Voorafgaand aan de wedstrijd werden de sponsoren in het zonnetje gezet, alhoewel er weinig zon te zien was. Natuurlijk volgde er ook een teamfoto van het sterrenensemble in het nieuwe tricot.

20181124 142522

Sponsors hartelijk bedankt!

Zowel WIK JO9 en JO7 hebben afgelopen zaterdag hun nieuwe shirts in ontvangst genomen. Shirtsponsor van WIK JO7 is Timmers Agroservice uit Burgh-Haamstede. De sponsor van WIK JO9 is De Schorreblomme Schouwse Zeekraal en Lamsoren. Beide teams waren natuurlijk zo trots als een pauw op hun nieuwe tenues.

JO7 Goed

JO9 goed

Sponsors hartelijk bedankt!

Webdesign Tonny