WIK 1 Coijn 1 v2

Voor WIK 1 stond gisteren de thuiswedstrijd tegen Colijnsplaatse Boys 1 op het programma. Dit is een oude bekende, want dit was ook de tegenstander in de 3de en laatste bekerwedstrijd 2 weken geleden. Destijds eindigde de wedstrijd in Colijnsplaat in een 1-3 overwinning voor ons. We konden gisteren beschikken over een vrij complete selectie. Helaas begon Derk op de bank nadat hij een week ziek was, Nick is nog niet fit, Jochem deze week geblesseerd geraakt en Bart is op vakantie. Belangrijke afwezige was ook trainer Steven Seedo. Normaal had hij terug van vakantie geweest, maar door vertraging ging hij de wedstrijd net missen.

In de eerste helft zag het publiek een matige wedstrijd, maar WIK had zeker het beste van het spel. Dit resulteerde halverwege de westrijd in een terechte openingstreffer van Dennis Dekker. Aan het einde van de eerste helft had Colin van Wanrooij de voorsprong kunnen verdubbelen, maar zijn inzet miste precisie. In de 2de helft was WIK nog steeds voetballend beter, maar kwam het lastig tot bij de goal van Colijn.

Met zo'n 15 minuten te spelen ging het toch fout voor WIK. In een counter werd er niet goed verdedigd en kon de spits van Colijn Lorenzo passeren en de 1-1 op het bord zetten. WIK ging hierna proberen te drukken om een goal te forceren. Er volgde nog zeker gevaar uit voorzetten. Stefan Heeg kreeg nog een aanzienlijke kans, maar aan de andere kant kreeg Colijn ook nog een mogelijkheid, nadat er wat paniek in de verdediging bij WIK was. Helaas voor de groenhemden eindigde de wedstrijd in 1-1 en de teleurstelling was van alle gezichten af te lezen.

Volgende weeek staat een lastige uitwedstrijd bij FIOS 1. Vorig jaar liet onze hoofdmacht daar in het laatst van de wedstrijd het kaas van het brood eten. Laten we hopen dat dit nu niet weer gebeurd.

Deze week weer met een goede groep trainen en fanatiek naar deze wedstrijd toe werken.