• SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3
  • Kantine

Afgelopen weekend was toch wel een unicum. Een weekend tijdens het voetbalseizoen zonder enige voetbalactiviteiten. Dit natuurlijk in verband met de carnaval en de bijbehorende voorjaarsvakantie. Sommigen vinden het lekker en anderen missen het gelijk al.

Door dit vrije weekend was er de kans voor onze spelers om eens een zaterdag wat anders te doen. Een groepje van de WIK 1 spelers greep de kans om carnaval te gaan vieren. Anderen bezochtenOok vierde WIK 2 speler Remco Hanse zijn verjaardag met een grootschalig feest in Zierikzee.
Sommige spelers hebben dit weekend een profwedstrijd bezocht, want de profs hebben wel gewoon gespeeld. Ik heb beelden gezien van WIKkers in de Maasstad, de Hofstad en de Hoofdstad.
Andere spelers hebben dit weekend gebruikt om te klussen, zo heb ik spelers vloeren zien leggen. Anderen konden dit weekend gebruiken om verplichtingen voor hun baas uit te voeren.
Zo is iedereen dit voetbalvrije weekend weer doorgekomen en kunnen we weer vooruit kijken.

Wat ik wel begreep is dat iedereen de kantine wel ging missen, maar volgende week is hij weer open. Dan kom ik op het punt om te vragen of iedereen zich nog wel wil opgeven voor de Mossel&Saté avond op 11 maart! Informatie hierover kun je hier lezen.

Komende week staan er gewoon weer trainingen op het programma op de Vospit. Komende zaterdag staat er enkel voor WIK 1 een oefenwestrijd op het programma. Deze is uit bij Patrijzen 2!

Webdesign Tonny