• Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3

Afgelopen weekend was het dan zover, het jaarlijkse afsluitingsweekend van s.v. WIK’57. Zoals elk jaar weer een weekend vol activiteiten waarin het weer draait om het volgende motto: niemand is belangrijker dan de vereniging zelf, WIJ zijn WIK! Elk jaar wordt er weer afgesloten met een fantastisch afsluitingsweekend om te vieren wat voor een leuke vereniging WIK wel niet is en wat voor een leuk seizoen we weer hebben gehad! Aan mij werd ook weer na dit weekend gevraagd om een verslag voor op de website te schrijven. Dat doe ik graag, maar deze keer op een iets andere manier. Door middel van, bij velen wel bekend, een ABC-tje!

IMG 2270 1024x768

A van Afsluitingsweekend, dit spreekt denk ik wel voor zich!

B van BBQ, zoals elk jaar werd ook dit afsluitingsweekend afgesloten met de jaarlijkse BBQ waar dit jaar maar liefst meer dan 100 mensen op afkwamen!

IMG 2997 1024x768

C van Coach, al jaren is Ad den Boer coach van verschillende teams geweest. Dit weekend nam hij alvast afscheid en werd hij bedankt voor alle jaren dat hij coach en trainer is geweest. Ad nam natuurlijk nog niet helemaal afscheid, want eerst wil hij nog de bekerfinale winnen met de jongens van de JO-19. Kom dus allemaal zaterdag 1 juni supporteren in Dinteloord!

D van DJ Aad, door de muziek van DJ Aad ontstond er een gezellige sfeer op de Vospit en werd er nog tot in de late uurtjes doorgefeest!

E van Evenementencommissie, ook dit jaar heeft de evenementencommissie er weer voor gezorgd dat het hele afsluitingsweekend georganiseerd werd. Dames, bedankt daarvoor!

F van Fakkels, de mannen van WIK 1 kwamen het veld op omringd door allemaal fakkels.

IMG 2857 1024x768

G van Goed doel, al een paar weken stond er een potje voor de actie van de Alpe d’HuZes van Camiel en Veerle. Bij WIK hebben we ervoor gezorgd dat er nog eens €668,- werd opgehaald en daarmee hebben Camiel en Veerle hun streefbedrag van €10.000,- bereikt. We wensen hen veel succes met het beklimmen van de Alpe d’Huez!

H van Hand in Hand Kameraden, dit nummer van de mooiste voetbalclub in Nederland werd gedraaid nadat Ad was bedankt voor al zijn jaren als trainer en coach!

I van Immer gezellig, we zorgen er met z’n allen voor dat het altijd gezellig is bij WIK, ook dit afsluitingsweekend weer!

J van Jeugdvoorzitter, na een aantal jaar in de jeugdcommissie te hebben gezeten nam Kees van de Velde dit weekend afscheid als jeugdvoorzitter.

K van Konijn, het konijn van dit weekend was Thijs van de Velde, hij werd tijdens de roofvogeldemonstratie verkleed als konijn en werd achtervolgd door één van de roofvogels.

IMG 2533 2 1024x768

L van Lunch, de mannen en begeleiding van het 1e werden getrakteerd op een heerlijke lunch voordat ze aan de laatste wedstrijd van het seizoen begonnen.

M van Maarten, deze week was Maarten de pupil van de week.

N van Nachtwachtlopers, het afsluitingsweekend staat voor een feestje bij WIK en dat weet ook de jeugd van WIK. Toch waren er een aantal nachtwachtlopers bij het tentenkamp om hen in het gareel te houden.

O van Ontbijt, iedereen was welkom voor een ontbijtje in de kantine en daar werd door ongeveer 45 mensen dankbaar gebruik van gemaakt.

P van PLUS, ook dit jaar heeft de PLUS weer het ontbijt gesponsord. Bedankt hiervoor!

Q van Quote. Ad den Boer heeft genoeg quotes, maar de meest bekende is toch wel “klein balletje”.

IMG 3005 1024x768

R van Roofvogeldemonstratie, dit jaar was er op de zaterdagochtend geen voetbalactiviteit voor de jeugd, maar een roofvogeldemonstratie. Een groot succes bij de aanwezige jeugd en ouders.

S van SKNWK, de tegenstander van WIK 1 dit weekend. Een gezellige tegenstander, die ook nog lang bleef hangen bij en na de BBQ!

T van Tentenkamp, er waren weer genoeg kinderen die bleven slapen op de Vospit. ’s Avonds werden alle ouders ingezet om de tenten op te zetten en het werd ’s nachts natuurlijk weer een groot feest.

U van Uitwedstrijd, de mannen van WIK 2 moesten dit weekend toch nog de Vospit verlaten, zij moesten hun laatste competitiewedstrijd spelen in Bruinisse. Helaas verloren ze deze, maar dat mocht de pret van dit weekend zeker niet drukken.

V van Verkleedvoetbal, we hebben met het verkleedvoetbal weer heel veel leuke outfits gezien. Volgend jaar verwachten we dat natuurlijk weer!

W van WIK’57, onze kleine, maar dappere vereniging. Die ook nog eens genomineerd is voor de Club van het Jaar. Vergeten jullie trouwens niet te stemmen?

X van X-benen, een woord met een X is nog niet zo makkelijk, maar er stond vast wel iemand in het veld met x-benen.

Y van You’ll never walk alone, dat zeker wordt gezongen tijdens het kijken van de Champions League Finale in de kantine aanstaande zaterdag 1 juni. Jullie zijn allemaal van harte welkom!

Z van Zeelandia, ook Zeelandia was dit jaar weer sponsor voor het ontbijt. Bedankt!

Dit was het afsluitingsweekend van A tot Z. We hopen jullie allemaal volgend seizoen weer te zien op sportpark de Vospit!

Meer foto's zijn te zien in de fotogalerij

Webdesign Tonny