• Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • WIK JO7

1170667 1024x768

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd WIK 1 – SKNWK 1 op het programma. Respectievelijk de nummer laatst tegen de nummer 11 van de 4de klasse A. WIK kon beschikken over een vrij complete selectie voor deze wedstrijd. Mark van Langeraad is nog geblesseerd en Jeffrey van Kooten was afwezig vanwege werk.

1170674 1024x768

WIK begon met Lorenzo op goal, Pim, Frank, Remco en Arjen in de verdediging. Op het middenveld stonden Bart v/d Velde, Harmen, Remon en Camiel. De 2 mans aanval bestond uit Maurice “Der Bomber” en Ian v/d Wekken. Op de bank namen plaats Jeffrey Herfst, Bart Boot en Dickenson.

1170699 1024x768

WIK begon matig aan de eerste helft, we kwamen gelijk onder druk van Nieuwerkerk en dit leidde gelijk tot gevaarlijke situaties. Na 5 minuten spelen viel al de 0-1 voor de bezoekers. Na een afgeslagen vrije trap kwam de bal opnieuw bij de nemer van de vrije trap. Deze bal viel bij de 2de paal en hier werd de bal volledig vrij ingekopt.

1170796 1024x768
Hierna was het weer SKNWK wat het beste van de wedstrijd had. Ze kregen kansen op de 0-2, maar dit belette onze keeper Lorenzo met enkele goede reddingen. Na een kwartier spelen kreeg WIK meer grip op de wedstrijd, maar tot kansen leidde dit niet meer in de eerste helft. Na 43 minuten spelen floot de scheidsrechter ondanks aanwijzingen van de kant af.

1170726 1024x768
In de 2de helft was de wedstrijd totaal onherkenbaar. WIK begon beter dan SKNWK, dit leidde al na 5 minuten in de gelijkmaker. Een hoge strakke voorzet van Maurice kwam bij Camiel terecht, welke de bal netjes in de winkelhaak kopte. Richting het einde van de 2de helft kwam SKNWK weer beter in de wedstrijd, maar dit leidde eigenlijk niet tot grote kansen. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een terechte 1-1. Dezelfde uitslag als in de uitwedstrijd eerder dit seizoen. Het is denk ik al heel wat jaren geleden dat we niet 1 van beide wedstrijd verloren hebben van SKNWK, maar veel schieten we er op de ranglijst niet mee op.

1170744 1024x768

Volgende week staat de uitwedstrijd bij het afscheid nemende Zeeland Sport op het programma.
Meer foto’s van deze wedstrijd van Petra Noordijke zijn te zien in het fotoboek onder deze link.