• WIK D1 kampioen
  • WIK 1
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1

Vandaag de uitwedstrijd op een winderig veld tegen de nummer laatst MZC11 5. We hadden selectie van 15 man en we namen ook onze eigen scheidsrechter mee. Al na 11 minuten hadden we 3 maal gescoord. De eerste was een doelpunt van Elmar Verhage die de bal in de korte hoek achter de doelman van MZC´11 schiet. 2 minuten daarna was het weer raak, een voorzet van Maurice van Leeuwen wordt keurig ingekopt door Bart Boot. De 0-3 wordt weer gescoord door Elmar uit een penalty. Arjen Berrevoets werd op de hakken getrapt in het strafschopgebied en scheidsrechter Marcel Passenier kon niets anders dan naar de stip wijzen.

Colijn 3 WIK 3

Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd na de winterstop weer, we moesten tegen de nummer 2 Colijnsplaatse Boys 3. We begonnen goed aan de wedstrijd en na 5 minuten kwamen we op een voorsprong door een mooi genomen vrije trap van Elmar Verhage. De bal lag op ongeveer op 20 meter van het doel en werd keurig in de hoek geschoten.

Gisteren de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen laagvlieger De Westhoek 4. Wij staan 2e en hebben 16 punten meer, dus het zou moeten kunnen. Maar het liep allemaal iets anders.  Na 4 minuten kijken we al tegen 0-1 achterstand aan. We krijgen zelf ook genoeg kansen om de stand gelijk te trekken, maar ze worden niet gemaakt. In de 20e minuut komt er vanaf de linkse kant een voorzet van Marco Ganzeman en de mee op gekomen Bart Boot wil op doel koppen, maar op dat moment wordt hij met 2 handen in de rug geduwd. En scheidsrechter Marcel Passenier wijst naar de stip. De penalty wordt door Elmar Verhage beheerst in geschoten.

Het eerste verlies van het seizoen is een feit. Vanmiddag werd het op De Vospit (WIK '57) 1-3 voor SSV 65 5. Zo verstevigen zij de koppositie. Vooral de eerste helft was niet goed aan onze zijde. We gingen ook rusten met een 0-2 achterstand.

78751867 1166631373544130 848793036426051584 o

Vandaag een thuiswedstrijd tegen het 4e team van V.v. Bevelanders, maar we beginnen om half 1 met een gezamelijke lunch in de kantine. We zijn met 16 man en we genieten van broodjes en na het eten kijken we nog naar ons eigen 2e team. Om 2 uur gaan we ons klaarmaken voor de wedstrijd. We hebben een mooie selectie van 17 man.

Vandaag net als vorige week een uitwedstrijd op kunstgras, alleen nu naar sportpark "Campen" te Kamperland om daar tegen het 3e elftal van V.v. Bevelanders te spelen.
We begonnen goed en in de 7e minuut komen we op voorsprong. Wilmar Berrevoets zet de aanval op en speelt hem naar Theo Wittenberg en die kan richting de 16 van de tegenstander. Daar speelt hij de bal naar Arjen Berrevoets en die schiet de bal in de korte hoek achter de keeper.

2

Webdesign Tonny