• Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3

Gisterenmiddag stond er op Scharendijke een klassieker van de Schouwse velden op het programma. WIK 1 kwam op bezoek bij ZSC 1 voor de 3de en laatste bekerwedstrijd in de poule. Aan WIK zijde ontbraken de nodige namen, maar desalniettemin kon er een goed team op de been worden gebracht. WIK begon de wedstrijd sterk en kwam na een 7 minuten spelen al op voorsprong via een goede kopgoal van Harmen v/d Bok.

In het restant van de eerste helft werd het voetbal van beide kanten er niet beter op en werd het met name harder en gemener. Aan beide kanten waren kleine kansen, maar spectaculair was het niet. In de 2de helft kwam WIK slecht tot voetballen en werd er met name tegen gehouden. Camiel Kleppe was precies op tijd terug van vakantie om in de 2de helft in te vallen en ook Jochem den Hartog kwam het team versterken. Jochem den Hartog kreeg voor WIK een grote kans op de 0-2 nadat hij een goede actie had gemaakt. De bal ging helaas aan de verkeerde kant van de paal. Helaas ging het voor WIK in het laatste kwartier toch nog fout. Na een vermeende onterechte vrije schop was het ex. WIK jeugdspeler Dani de Vlieger die de 1-1 op het bord bracht. Dit bleek ook uiteindelijk de eindstand te zijn.

Hiermee is WIK uiteindelijk 2de geworden in een poule als enige 4de klasser tussen de 3de klassers. Op zich geen slechte prestatie.