Vandaag de uitwedstrijd naar ZSC'62 3 met een selectie van 16 man, ondanks vele afwezigen. We gingen goed van start en zetten ZSC goed onder druk, maar tot doelpunten kwam het nog niet. In de loop van de 1e helft werd zsc sterker, maar toch kwamen wij via Bart Boot op een 0-1 voorsprong. Maar net voor de rust kwam ZSC op gelijke hoogte. Na 43 minuten gingen we rusten...
De 2e helft begon erg onrustig aan beide zijde, veel bal verlies en weinig uit gespeelde kansen. De krachten verdwenen door het zware veld en echt goed gevoetbald werd er niet meer. Toch kon WIK door wat wisselingen nog een paar goede aanvallen plaatsen.

Aan de linkse kant ging Marco Ganzeman goed door (ondanks dat de bal over de lijn was en de vlagger van WIK vlagde liet de scheidsrechter door spelen) en de voorzet werd door Arne Schults in het doel gewerkt. 1-2!!!!
De scheidsrechter werd door heel ZSC belaagd, maar hij draaide zijn beslissing niet terug. Daarna kwamen we niet meer in te problemen en konden we de 3 punten terug mee nemen naar De Vospit (WIK '57).
Volgende week een vrij weekend en 26 oktober spelen we een thuis wedstrijd tegen Apollo'69 4.