• Bru 4 - WIK 3
  • WIK JO7
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1

Zaterdagmiddag twee uur: uit voetballen tegen Bruse Boys 4 op het hoofdveld, jaja!! Het is wederom na een regenbui ’s morgens drukkend warm met af en toe de zon. Na vijf minuten staat het 1-0 voor Bruinisse als ze de verdediging van Wik kunnen omzeilen. En na een kwartier krijgen ze een ( terechte) penalty mee van de scheidsrechter. Gelegenheid keeper Leroy Vis maakt zich klaar en een speler van de tegenstander zet zich achter de bal, hij schiet en…. de bal gaat ruim over!!! Dit eigenlijk wel tot grote hilariteit van alle spelers!!!

Maar niet veel later scoren ze toch nog een keer en staat het 2-0. Een volgend schot gaat via Leroy achter en de daaruit volgende hoekschop levert geen gevaar op. Een opzet van Jeffrey van Kooten naar Wilmar Berrevoets gaat naast en Bru komt Leroy weer tegen waarna er wederom een ongevaarlijke hoekschop volgt.
Voor Wik passt Erik de Vlieger naar Patrick de Boekert die de bal over het doel heen schiet. Een mooie run van Wilmar wordt door de Bruse keeper gestopt, en na een kans voor de tegenstander gebeurd dit nogmaals, hierna wordt de bal weer door kerkwerve veroverd maar Erik kopt deze naast. De Bruse Boys krijgen twee keer achter elkaar een hoekschop maar weer kunnen ze deze niet benutten. Ook Wik krijgt nog enkele kansjes maar kunnen niet scoren. In de laatste seconde voor rust komt Bruinisse nog door, vlagger Jan Vis mist het buitenspel maar de scheidrechter fluit gelukkig al af. Met een 2-0 achterstand wordt er gerust. In de rust is het even wachten op de thee die uiteindelijk toch wordt aangeleverd.

Na rust: Mooie kans voor Wik in de vorm van een schot door Theo Wittenberg wat de keeper net kan pakken en een actie via Theo en Ferrie Berrevoets waarbij de laatste zijn schot ook niet op de juiste plek terecht laat komen hij moest nml in het doel!! Ook Bru krijgt z’n kansjes maar scoren nog niet en Theo probeert het ook nogmaals maar weer staat de keeper in de weg. Intussen wordt er hier en daar weer gemopperd maar de toch wel goed leidende scheids laat weten, ook van de thuisclub, hier niet van gediend te zijn. Wilmar schiet over maar Jeffrey kan de aansluitingstreffer maken en het staat 2-1. Ferrie schiet een vrije trap over en daarna krijgt Wik een penalty toegewezen. Kans op de gelijkmaker!!! Theo onze routinier zet zich achter de bal, hij schiet en….. deze bal gaat naast!!!!

Dat maken we eigenlijk nooit mee!! Maar goed, gewoon verder voetballen, Ferrie schiet op een doorgegeven bal van Wilmar naast en Bru zet zich op een ruimere voorsprong als ze de 3-1 scoren. Jeffrey schiet nog maar een keer over, Wik krijgt de bal weer in het bezit, Davey legt hem naar Bart en de bal komt dan voor de voeten van de ingevallen Ruben Dalebout, die aarzelt niet en met een prachtig schot maakt hij de 3-2!! De Bruse Boys komen nog een keer voor het Wik doel maar nu is het Patrick die de bal goed weg verdedigd. Dan is de strijd gestreden en is het tijd voor een biertje.
Ruim op tijd keren de mannen huiswaarts of richting de Vospit waar ’s avonds de seizoen afsluiting wordt gevierd.
Wik’57 2 eindigt dit seizoen op de zevende plaats in de competitie.