Dinsdagavond, naar Scharendijke om in te halen tegen ZCS’62 3. De regen van deze middag is met een enkele klap onweer verder het land in gedreven. We startten pas om 8 uur o.l.v. scheidsrechter Elenbaas dus de lampen zijn al aan. Wik speelt als eerste naar het doel van de tegenstander maar de aanval levert niets op. Dan ZSC twee keer achter elkaar waarbij de tweede keer de bal heel gevaarlijk voor het doel langs wordt geschoten, de ingekomen spelers mist hem echter.

Hierna komen ze wederom opzetten, en scoren, Vlagger Jan Vis van Wik geeft hiervoor al het signaal buitenspel maar het doelpunt wordt goed gekeurd. Dit geeft een ontevreden gemopper bij Wik wat een groot gedeelte van de eerste helft blijft. Wik komt voor de goal van ZSC en krijgen een hoekschop. Arne Schults neemt hem, Leroy Vis kopt de bal naar hem terug waarop Arne op zijn beurt de bal weer voor het doel schiet, Leroy kopt deze echter over. Jeffrey van Kooten en Arjen Berrevoets zetten een aanval op waaruit de aangespeelde Arne Schults de gelijkmaker kan maken.
Maar ZSC maakt niet veel later de 2-1 en weer wordt een buitenspel signaal genegeerd. Als de tegenstander voor rust nogmaals kan scoren door een misser in de Wik verdediging is de stand 3-1.
Met een beetje miezer regen wordt er gerust.

Na rust geeft het voetbal geen ander beeld dan in de eerste helft. Wik doet er alles aan om weer langszij te komen maar diverse schoten gaan over en naast. Het mooiste schot van Jeffrey beland op de lat. Dan gaat Quinten Poelman net buiten de zestien aan de kant van Wik een duel aan met een tegenstander, de bal wordt geschopt en kets terug in het Wik doel, stand 4-1.
ZSC blijft nu continu aandringen, ze krijgen een vrije trap en waaruit uiteindelijk de 5-1 gemaakt wordt, en ze kunnen nog diverse keren aanvallen maar die schoten gaan naast.
Maar het leed is nog niet geleden, weer kan de tegenstander door de Wik verdediging heen lopen en scoren, dus 6-1. Dan krijgt Wik een kans maar de ZSC keeper brengt redding voor zijn ploeg.
Dan fluit de scheidsrechter af en blijven de drie punten in Scharendijke.

A.s. zaterdag speelt Wik’57 2 thuis om half 3 tegen buurman Brouwershaven tegen wie ze nog iets hebben recht te zetten daar de uitwedstrijd met 3-1 werd verloren.