• WIK 1
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • wik-svd 2015
  • WIK JO17
  • WIK D1 kampioen

Geniet je ook zo van dat heerlijke bakje koffie op de zaterdagochtend? Van dat lekkere broodje net voor of net na je wedstrijd? En van alle drankjes en snacks in de derde helft? Dat begrijpen wij helemaal! Maar voor het zetten van dat heerlijke bakje koffie, het smeren van dat lekkere broodje en het zorgen voor de drankjes en het frituren van de snacks hebben we toch echt kantinevrijwilligers nodig. Zonder vrijwilligers kan de kantine namelijk niet open blijven op alle tijden. Wij zijn daarom op zoek naar jou! Lijkt het jou leuk om af en toe een keer in de kantine te staan? Er zijn verschillende tijden mogelijk. Zaterdagochtend van 9 uur tot ongeveer 13 uur, zaterdagmiddag van 13 uur tot ongeveer 19 uur, of natuurlijk flexibele tijden. Kan je bijvoorbeeld op zaterdagmiddag van 13 uur tot 17 uur, of wil je na je eigen wedstrijd best helpen in de kantine? Geef dat zeker aan. Wij zijn blij met alle hulp!

Voor vragen kun je contact opnemen met Hans van Leeuwen, Christel van Wanrooij of Gérard van Wanrooij. Zij lopen allemaal regelmatig rond op de Vospit, maar ze zijn ook te bereiken per mail.

Hans van Leeuwen: hans@favanleeuwen.nl
Gérard en Christel van Wanrooij: wanroomeer@zeelandnet.nl

We hebben jullie hulp heel hard nodig. Dus kan je een paar uurtjes in de maand, of in de twee maanden, laat het ons zeker weten! Dan houden we samen de keuken open!

Keuken Open

Webdesign Tonny