• WIK 1
  • wik-svd 2015
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK D1 kampioen
  • WIK JO17

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Tenminste dat hopen wij… Voorlopig staat onze voorzitter Gérard eerste in de provincie Zeeland in de tussenstand van de Clubheld van het Jaar. Dit willen wij natuurlijk zo houden! En daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Gérard staat dan nu wel eerste, maar er kan nog tot en met 2 december gestemd worden. Wij willen dat Gérard eerste blijft staan en daarvoor hebben we jullie stemmen heel hard nodig!

Website

Wij waarderen al onze vrijwilligers bij s.v. WIK’57 en daarom is deze verkiezing van Clubheld van het Jaar ook zo bijzonder. Als Gérard namelijk wint, dan wint hij een feest voor de hele vereniging. Zo kunnen we met z’n allen een feestje bouwen, en bij WIK weten we wel hoe dat moet!

Hoe kan je stemmen?

Via deze link:
https://www.clubheldvanhetjaar.nl/gerard-van-wanrooij

Vergeet niet om na het stemmen je stem te bevestigen via de bevestigingsmail die je krijgt.

Roep iedereen die je kent op om te stemmen: vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, neven, nichten, buren, vrienden, collega’s, iedereen mag stemmen! Zo zetten we Gérard in het zonnetje en gaan we voor een gezellig feest voor de hele vereniging!

Op vrijdagavond staat zoals eerder gemeld de WIK voetbalquiz onder leiding van spreekstalmeesters Theo Wittenberg en Bart Boot op het programma. De avond begint om 19:30 uur en na 75 vragen en de grondige controle van de kritische jury zal bekend worden wie officieuze Voetbalquiz kampioenschap van Schouwen-Duiveland heeft gewonnen. De organisatie heeft vanavond de deelnemerslijst bekend gemaakt. Het deelnemersveld bestaat uit 22 duo's, hierin zitten zeker een aantal gevestigde namen, maar ook enkele outsiders. Lees meer voor de deelnemerslijst.

ALVOp 28 november 2019 staat de jaarlijkse algemene ledenvergadering van s.v. WIK’57 gepland. De vergadering begint om 20.45 uur in de kantine op sportpark “De Vospit”. Wij nodigen onze leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Via de onderstaande link kan de officiële uitnodiging geopend worden en deze zal ook per mail verstuurd worden.

Uitnodiging en Agenda ALV 2019

Onze voorzitter Gérard van Wanrooij is genomineerd voor de Clubheld van het Jaar verkiezing. Gérard doet veel voor onze club. Zo is hij de voorzitter, maar onder andere ook coach van de JO-13, vlagt hij regelmatig bij WIK 1, coacht hij soms bij WIK 2 en vervult hij elk jaar op het Sinterklaasfeest de belangrijkste rol. Gérard is bijna dagelijks op de Vospit te vinden en doet er alles aan om de leefbaarheid van onze club en het dorp hoog te houden. Vandaar dat Gérard genomineerd is als Clubheld van het Jaar. Om Gérard naar deze titel te helpen hebben we jullie stem nodig! Hoe kan je stemmen?
Via deze link: https://www.clubheldvanhetjaar.nl/gerard-van-wanrooij

Wat kunnen we winnen?
Niet alleen Gérard kan wat winnen, maar als hij wint winnen we allemaal wat! Bij winst krijgt Gérard namelijk een feest voor de hele vereniging! En aangezien we bij WIK wel van een feestje houden, roepen we jullie dus allemaal op om te stemmen op Gérard. Zo zetten we hem in het zonnetje en gaan we voor een gezellig feestje voor de hele vereniging!

Gérard

PZC kleinIn een goede eerste helft kregen de bezoekers heel veel kansen, maar WIK’57 speelde het te vaak niet goed uit. Het vizier stond niet op scherp en net voor het half uur nam Dennis Dekker een corner en die viel door de wind pardoes in het doel. Niet veel later kreeg WIK’57 een strafschop en die werd raak geschoten door Remco Theunisse. Cadzand probeerde het wel, maar kon niet echt gevaarlijk worden. ‘’Dit zijn de wedstrijden die je moet winnen en we kwamen alleen maar voor de drie punten’', zo vertelde coach Wouter Zwackhalen na afloop.

Webdesign Tonny