• SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO17
  • WIK D1 kampioen
  • WIK 1
  • wik-svd 2015

40

Voor veel teams van WIK was het nieuwe seizoen al begonnen, maar nog niet voor ons WIK 40+ team. Zij begonnen afgelopen vrijdagavond met het allereerste toernooi, georganiseerd door onze eigen vereniging. Rond 18 uur kwamen de eerste spelers aan en de dames van de kantine hadden het gelijk erg druk, de mannen wilden namelijk allemaal koffie voordat zij aan het toernooi zouden beginnen. Alles was door WIK goed geregeld, het wedstrijdschema lag klaar, de kleedkamers waren open, elk team had een briefje waarop de consumpties genoteerd werden zodat er pas later in de avond afgerekend hoefde te worden en voorzitter Gérard zorgde ervoor dat elke wedstrijd op tijd van start ging en op tijd weer eindigde. Kortom: alles voor elkaar zou je denken. Helaas was ons eigen 40+ team één ding vergeten, waar waren eigenlijk de shirts? Om 18.30 uur werd deze vraag gesteld en om 18.45 uur zou de eerste wedstrijd gespeeld worden. De shirts waren gelukkig snel gevonden en werden naar de Vospit gebracht, dus ook dat was weer geregeld.


Om 18.45 uur startten de eerste twee wedstrijden. In totaal deden er zes teams mee aan het toernooi: ons eigen s.v. WIK’57, Renesse, SKNWK, Duiveland, Ouwerkerk en DZC. Deze teams speelden allemaal een keer tegen elkaar en telkens waren er dus ook twee teams vrij. Er werd veel gelachen en uiteindelijk stopten de wedstrijden iets eerder omdat het toch eerder donker werd dan er van tevoren werd gedacht.

40 2

Nadat de wedstrijden waren afgelopen hadden de dames van de kantine het weer druk, maar nu niet meer met koffie schenken. Veel spelers hadden na al die wedstrijden wel zin in een biertje en dus gingen er aardig wat drankjes over de toonbank op deze vrijdagavond. In de kantine werden namens WIK snacks aangeboden aan alle spelers en daarna werden er door de teams zelf ook nog best veel snacks besteld. Niet alleen de biervoorraad werd dus minder, ook de porties snacks waren aan het einde van de avond helemaal op. Alle teams bleven lang hangen in de kantine en het bleef nog lang gezellig na afloop van het toernooi. Kortom een gezellige en geslaagde avond!

40 3

Webdesign Tonny