De inhaalwedstrijd tegen FC Dauwendaele JO17-2, op dinsdagavond. De eerste helft is Wik niet goed in staat de tegenstander onder de knie te krijgen, het staat al snel 0-1. In de verdere eerste helft heeft Wik een kans of vier waarvan de vrije trap die Bart op de lat schiet degene is die het dichtste bij een doelpunt komt.

Dan kan Dauwendaele door de verdediging heen lopen en de 0-2 scoren. In de tweede helft is de situatie niet veel anders, een aanvallend Dauwendaele en Wik die zijn kansen niet kan verzilveren, ondanks het betere spel. Gelijk na de aftrap kan Colin doorgaan, zijn inzet beland achter de lijn, hoekschop, evenals een afstandsschot van Nick. Colin kopt over vanuit een hoekschot en uit eenzelfde situatie schiet hij naast. Dan krijgt hij een terugspeelbal voor zijn voeten en.. jawel hoor, de 1-2 staat op het bord. Maar na wederom gemiste kansen van Wik is het Dauwendaele die bij ver uitkomen van Leroy de stand op 1-3 zet. Dit is ook de eindstand. Het was een lastige wedstrijd waarbij enkele van de tegenstander zeer fysiek uit de hoek kwamen.  Gelukkig kon scheids Niels alles in goede banen leiden.