Vandaag de tweede bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen. Om 09.30u werd er koers gezet naar Krabbendijke. Bjorn en Lennart kwamen ons versterken vanuit de E1 en ook Nathan en Jade waren er deze keer bij. Om 10.45u werd er door Krabbendijke afgetrapt. De eerste helft werd er voor iedere bal gelopen maar het voetbal was niet altijd zoals het moet kunnen. Gaandeweg kreeg iedereen door wie hun directe tegenstander was en ging het beter lopen. Er waren wat kansjes over en weer al was Krabbendijke wel sterker. Uit een slecht weggewerkte corner was het echter wel WIK dat op 0-1 kwam door een goal van Yoran. Vlak voor rust kreeg Finn een aardige tik op zijn enkel maar gelukkig bleek het in de kleedkamer mee te vallen.

De tweede helft waren er prima kansen voor beide teams. Yoran kwam een keer vrij voor de keeper maar miste jammer genoeg. Ook Robin kreeg na een goede aanval een grote kans maar de bal ging er niet meer in voor WIK. Een minuut of 10 voor tijd viel het doelpunt van Krabbendijke alsnog, 1-1. Eerlijk gezegd was dat ook wel verdiend gezien de hele wedstrijd. Het voetbal was bij vlagen goed maar de spelers hadden toch ook wel moeite met het kunstgras, de bal leek een beetje te "stropen" op het veld. Maar al met al, geen briljante wedstrijd, wel een prima resultaat !