Wik JO17-1 vandaag in het Blauw-wit, de combinatie Luctor/Heinkenszand JO17-2 komt op bezoek en die spelen ook in het groen. Vandaag is de scheidsrechter Ron van Kan omdat Coach Gerard v Wanrooij die de JO17 meestal fluit nu bij de JO10 die tegen St Maartensdijk op moeten boksen (einduitslag 2-10) scheidsrechter is.

DSC04716

Wik is de gehele wedstrijd zeker ver de meerdere van hun tegenstander er wordt de grootste gedeelte van de wedstrijd op de helft van Luctor/Heinkenszand gespeeld.
Een pass van Bart vd Velde naar Colin v Wanrooij voor door deze mooi ingeschoten de 1-0 staat. Wat later gevolgd door de 2-0 die echter vanwege buitenspel wordt afgekeurd. Niet veel later speelt Colin echter diverse spelers uit en maakt dan alsnog de 2-0 gevolgd door Nick de Boer die de 3-0 op zijn naam zet. Verder volgen er wat kansen ook voor de tegenstander die een enkele keer goed uit kunnen breken.

DSC04818

De tweede helft geeft geen ander beeld dan voorheen, echter na een terugspeelbal op keeper Marc Dicou die door hem slecht wordt weggewerkt maakt Luctor/H de 3-1. Na diverse doelpogingen is het wederom Colin die de 4-1 maakt. En als Arne Ganzeman later in deze helft de bal mooi oppakt en deze prima neerlegt bij Lyanne Wijsman maakt zij de 5-1 en ook haar eerste doelpunt voor de JO17 in dit seizoen!!

DSC05192
De wedstrijd loopt zo naar zijn einde en de prima fluitende Ron laat uiteindelijk het eind signaal horen.
Wik’57 JO17-1 stijgt door deze winst naar de tweede plaats in de poule met één wedstrijd minder gespeeld dan koploper St Kwadendamme.
Volgende week voetbalt de JO17-1 uit tegen Arnemuiden JO17-2 die op de negende plaats staat.