Vandaag de 3e wedstrijd van het seizoen tegen Brouwershaven 3. We begonnen al om 12.30. We hadden 16 man tot onze beschikking, we werden versterkt door Sven Bij de Vaate van WIK 2.
We begonnen weer goed aan de wedstrijd en kregen gelijk een paar kansen. En na 5 minuten konden we al juichen, een schotje van Elmar Verhage werd door een speler van brouw achter zijn eigen doelman gewerkt.

Maar lang konden we niet genieten. Na een goed uitgevoerde aanval was het 1-1. Dit was gelijk 1 van de laatste echte wapen feiten van brouw. Wij gingen gewoon door met combineren en zochten constant de aanval. De 1-2 kwam na een kleine 20 minuten. Een diepe bal op Wilmar Berrevoets, die de bal perfect bij Erik de Vlieger in zijn voeten plaatste en die kon in de korte hoek scoren. Daarna kwam de tegenstander er nog een keer goed uit, maar Niels Hendrikse hield de bal knap tegen. De 1-3 kwam op naam van de gastspeler Sven Bij de Vaate. We gingen rusten met een mooie voorsprong.

Na de rust probeerde Brouw er wat meer power in te gooien, maar dat duurde niet lang. We voetbalden gewoon beter en stonden goed te verdedigen. Na een goed uur voetballen scoorde Pim Boot de 1-4, die de bal in zijn voeten kreeg nadat Elmar van dichtbij de bal op de lat had geschoten. Daarna was het alleen nog maar aanvallen, maar scoren lukte niet meer. Iedereen kon en mocht om de beurt mee na voren, maar het vizier stond niet meer op scherp.
Volgende week zijn we weer vrij, 24 oktober hebben we weer een uitwedstrijd tegen Duiveland 3.