• Kantine
  • WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3

Gisteren de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen laagvlieger De Westhoek 4. Wij staan 2e en hebben 16 punten meer, dus het zou moeten kunnen. Maar het liep allemaal iets anders.  Na 4 minuten kijken we al tegen 0-1 achterstand aan. We krijgen zelf ook genoeg kansen om de stand gelijk te trekken, maar ze worden niet gemaakt. In de 20e minuut komt er vanaf de linkse kant een voorzet van Marco Ganzeman en de mee op gekomen Bart Boot wil op doel koppen, maar op dat moment wordt hij met 2 handen in de rug geduwd. En scheidsrechter Marcel Passenier wijst naar de stip. De penalty wordt door Elmar Verhage beheerst in geschoten.

We blijven door gaan met aanvallen, maar de bal wil er niet in. Als je zelf de bal er niet in schiet, dan valt hij aan de andere kant. Het is de 2e keer dat ze voor het doel komen en hij ligt er weer gelijk in.  Maar gelukkig komen we 1 minuut voor de rust op 2-2, Wilmar Berrevoets slalomt door de verdediging van De Westhoek. Hij wordt in het strafschop gebied gestopt door middel van een overtreding en de scheidsrechter wijst weer naar de stip. De penalty wordt weer gemaakt door Elmar Verhage. Kort daarna is het rust.

In de eerste helft werd er best nog goed gevoetbald, maar in de 2e helft is daar weinig meer van te zien. De bal vliegt alle kanten op en van goed aanvallen is geen sprake van. De wedstrijd speelt zich vooral af op het middenveld en zo af en toe komen de beide ploegen bij het doel. Totdat na een kwartier na de rust De Westhoek op een 2-3 voorsprong komt. En daarna probeert WIK van alles maar het wil niet lukken. En zo verliezen we voor de 2e keer dit seizoen. Gezien de ploeg die we gisteren tegen ons hadden te staan, snap ik niet dat ze nog maar 6 punten hadden. Maar dat zal wel andere redenen gehad hebben.

Het is nu winterstop, het is de bedoeling dat we op 1 februari 2020 de competitie hervatten met een uitwedstrijd tegen MZC'11 5.

Vanaf deze kant wenst heel WIK 3 iedereen fijne feestdagen en sportief 2020!!!