Het eerste verlies van het seizoen is een feit. Vanmiddag werd het op De Vospit (WIK '57) 1-3 voor SSV 65 5. Zo verstevigen zij de koppositie. Vooral de eerste helft was niet goed aan onze zijde. We gingen ook rusten met een 0-2 achterstand.

78751867 1166631373544130 848793036426051584 o

De 2e helft speelden we met meer lef, maar grote kansen kwamen er niet. Tot de 20e minuut, een vrije trap wordt snel genomen door Arjen Berrevoets en Theo Wittenberg. En Arjen kan een mooie voorzet geven waardoor de volledig vrije Elmar Verhage de 1-2 kan inkoppen. Daarna kan de wedstrijd alle kanten op. Wij hebben kans op de 2-2, maar SSV krijgt de grootste kansen op de 3-1. Maar wij hebben Niels Hendrikse die een paar 100% doelpunten knap uit zijn doel weet te houden. 1 minuut voor tijd komt dan toch de 3-1 en kort daarna fluit scheidsrechter Marcel Passenier voor het einde en neemt SSV de 3 punten mee naar Goes.
Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen De Westhoek 3.