Vandaag een thuiswedstrijd tegen het 4e team van V.v. Bevelanders, maar we beginnen om half 1 met een gezamelijke lunch in de kantine. We zijn met 16 man en we genieten van broodjes en na het eten kijken we nog naar ons eigen 2e team. Om 2 uur gaan we ons klaarmaken voor de wedstrijd. We hebben een mooie selectie van 17 man.

Lunch

We beginnen weer goed aan de wedstrijd, want gelijk in de eerste minuut komen we op voorsprong. Wilmar Berrevoets gaat alleen op de keeper af, maar die kan de bal tot corner verwerken. Wilmar neemt de corner en Steef v/d Wekken kan de bal terug leggen op Elmar Verhage en die schiet de bal beheerst tussen de palen. Alleen had hij dat in de 7e minuut ook gedaan, dan was de het 2-0 geweest. In plaats daarvan schiet hij hem vanaf de 5 meter lijn 1,5 meter over.

WIK 3
In de 20e minuur komen we dan toch op de 2-0 voorsprong. Een lange pas van Patrick De Broekert op Wilmar en die geeft de bal naar het midden van het strafschopgebied waar de mee gelopen Pim Boot de bal tussen 2 man binnen schiet. Maar gelijk daarna komt Bevelanders terug in de wedstrijd. Ze krijgen een corner die door Niels Hendrikse wordt weg gestompt, maar op de rand van de 16 staat een speler van Bevelanders en die schiet de bal in het doel over Patrick die op de lijn staat. De marge wordt snel weer naar 2 gebracht omdat we in de 23e minuut een corner krijgen die wordt genomen door Wilmar maar die wordt afgeslagen, maar hij krijgt een herkansing om de bal terug in te brengen en daar kopt de vrijstaande Bart Boot de 3-1 binnen. 3 doelpunten van ons en 3 maal een assist van Wilmar.
In de 35 minuut komt Maurice de Vlieger in bal bezit en die heeft een bekeken pas op Pim en de kan zijn 2e van de middag er in schieten en staat het 4-1.
4 minuten voor de rust komen we op een 5-1 voorsprong. Op de rand van de 16 krijgen we een vrije trap en onze ¨kapitein¨ gaat achter de bal staan. De bal gaat richting de boven hoek, maar de keeper krijgt hem niet onder controle en slaat de bal in zijn eigen doel. Hij raakt daarbij geblesseerd en de goed leidende Marcel Passenier vond het een goed moment om te fluiten voor de rust.

In de 2e helft beginnen we met 3 nieuwe namen, De broers de Vlieger wisselen elkaar af, Timon Hart komt voor Steef en Leendert de Jonge voor Wim van de Velde. Later in de 2e helft komen Ruben Dalebout en Dennis den Boer nog in het veld. Het spel is stukken minder dan in de 1e helft, maar gelukkig kan de tegenstander ook geen vuist maken. Echt grote kansen zijn er niet tot in de 78 minuut als Erik De Vlieger van de zijkant het strafschop gebied in dribbelt, maar door zijn tegenstander ten val wordt gebracht. De scheidsrechter wijst naar de stip en Leendert gaat achter de bal staan. Alleen hij mist, hij schiet de bal op de lat. In de 88 minuut komt het enige doelpunt van de 2e helft en die wordt gescoord door Erik en zo komt de eindstand op 6-1. Op 19 meter van het doel wordt een overtreding gemaakt op Bart en Erik neemt hem strak en laag en gaat in de hoek het doel in. Zo winnen we met duidelijke cijfers en staan we na 8 wedstrijden nog steeds boven aan met 22 punten.

Volgende week gaan we naar één van onze belagers voor de koppositie: VV Colijnsplaatse Boys 3 zij hebben 15 punten, maar 2 wedstrijden minder gespeeld.