We mogen gelukkig nog steeds voetballen!! Ondanks dat het corona virus maar roet in het eten blijft gooien, is het niet omdat er (zelfs in het betaald voetbal ) wedstrijden afgelast worden omdat er spelers ziek zijn dan wel zijn het de maatregelen van de regering om de kantines te sluiten en toeschouwers te weren uit de complexen.

Deze druilerige zaterdag op een stille Vospit voetbalt het tweede van Wik’57 tegen het vierde van Fc de Westhoek ’20. Vandaag met uitbreiding van Remco, Oscar en Davey om het team compleet te maken. ( bedankt mannen voor jullie inzet!!) De eerste helft is het aftasten, wie kan dit of wil dat. Wik voetbalt op balbezit wat gezien het voetbal van afgelopen weken aardig uit de verf komt. Fc de Westhoek voetbalt met jarenlange ervaring. Dit resulteert in een ruststand van 1-1, door een fraai doelpunt van Nick Dicou voor Wik en een strak genomen penalty door de spits met nr 14 van de Westhoek, dus de wedstrijd ligt nog helemaal open.

Na rust gelijk een aanval van wik en binnen de minuut staat het 2-1 door een doelpunt van Ian vd Wekken. Hierna kansen voor beide teams maar de 3-1 wordt uiteindelijk gemaakt door Robin v.d Hoek. Na een redding door Joel Bottemanne de keeper van Wik op een aanval van de Westhoek is het Wik dat de doelpunten gaat maken. De 4-1 wordt gemaakt door Arend vd Spek die een prachtige vrije trap in de touwen schiet, bij de 5-1 is het wederom Ian die het net weet te vinden. Na een beetje gerommel voor het Westhoekse doel is het uiteindelijk Stefan Heeg die de eindstand op 6-1 zet.
Volgende week reist Wik’57 2 om 1 uur af naar Vlissingen om tegen GPC Vlissingen 7 te voetballen deze wedstrijd begint om half 3.