• WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1

De competitie begint vandaag, Wik’57 2 speelt tegen ZSC’62 3. Op een zonnige Vospit start de wedstijd en het gaat gelijk al bijna mis. Binnen een minuut schiet ZSC op de paal en kan een doelpunt op het nippertje worden voorkomen en na ongeveer 5 minuten is het ZSC die de openingsgoal maakt. Voor Wik schiet Jeffrey Herfst over en een kwartiertje later scoort de tegenstander nummer twee als Arend vd Spek onder de bal door kopt en die door de benen van keeper Joel Bottemanne in het doel verdwijnt. Aan beide zijde worden vrije trappen genomen zonder resultaat en op een voorzet van Ian van de Wekken kopt Jeffrey naast. ZSC maakt nummer drie en dan is het rust.

Na de rust binnen de zes minuten weer een tegentreffer, de achterstand loopt steeds hoger op zelfs naar 0-5 vanuit een vrije trap. Uiteindelijk in de laatste tien minuten krijgt Wik wat beter grip op de bal, Sven Bijdevaate krijgt de bal bij Stefan Heeg en die maakt de 1-5 en niet zo ver voor het einde van de wedstrijd krijgt Bjorn Pinto ook de bal in het net en staat het 2-5. Zo loopt de wedstrijd op z’n eind. Na negentig minuten fluit scheidsrechter Martin Koster het eindsignaal en start Wik de competitie zonder punten.

Dinsdagavond is het voor het tweede inhaal van de bekerwedstrijd uit tegen de Bruse Boys 4 deze start om half 8.
Zaterdag 3 oktober voetballen ze de tweede competitiewedstrijd thuis om kwart voor 1 tegen Fc de Westhoek ’20 4.