Het begon heel goed voor Wik in de druilerige regen op het sportpark de Volharding in Bruinisse als binnen enkele minuten een kopbal door Leroy Vis op een prachtige voorzet van Kees-Jan vd Wekken door de goalie van de Bruse Boys weg wordt gestompt, maar…. voor de voeten van Tim van Beveren terechtkomt die hem keurig inschiet, 0-1!!! Maar dan blijkt Bru ook gelijk wakker, Wik wordt keer op keer teruggedrongen in de verdediging en het wordt al snel 1-1. En hoewel Wik deze helft nog wel regelmatig op de helft van de tegenstander kan komen lijkt scoren onmogelijk.

Gelukkig staat het vizier van de bruse spelers ook niet zo scherp want de schoten op het wik doel gaan vele malen over naast of worden door Wik keeper Joel Bottemanne gestopt. Maar met zoveel druk moet het toch een keer misgaan en dat gebeurd ook. Wik speler Remco Hanse kan de doorkomende tegenstander niet stoppen en Bru speelt het goed uit, stand 2-1. Dan valt Joel geblesseerd uit en goede raad is duur, Leroy Vis gaat op de goal. Vlak voor rust krijgt hij de eerste al rond zijn oren en is de stand 1-3.

De tweede helft: Deze speelt zich veelal op de helft van Wik af. Hoe vaak of ze op het doel schieten heeft uw verslaggever niet geteld maar de doelman en op den duur bijna het voltallige wik team moeten vol aan de bak. Wik heeft af en toe een korte uitbraak maar die worden even snel weer afgestopt. Dan weer een aanval van de tegenstander, Leroy schampt de bal en wik verdediger Jari de Vlieger krijgt hem hierna wel heel ongelukkig op zijn voet, de bal verdwijnt onhoudbaar in eigen doel, stand 1-4. Tim van Beveren en Dickenson Eekman proberen nog enkele malen de Bruse verdediging voorbij te spelen maar het mag niet baten. Door de tegenstander wordt de 1-5 erin geschoten, en voor wik gaat zelfs de mooiste kans als Dickenson één op één met de keeper komt er niet in.

Wik doet wat ze kan maar de overmacht is te groot en er wordt nogmaals door de tegenstander gescoord. Deze 1-6 wordt uiteindelijk de eindstand.
Gauw vergeten deze wedstrijd en op naar de volgende, deze is over twee weken thuis om kwart voor 1 tegen Smerdiek 3.