Alweer de derde competitie wedstrijd vandaag, deze keer thuis tegen ZSC’62 2. Vandaag staat het Wik team voor het eerst o.l.v. thuiscoach Jos Wesdorp, de scheidsrechter van dienst is Ron v Kan. Al snel zet ZSC- Kerkwerve onder druk maar Joel Bottemanne kan het schot stoppen. Dan is het Wik.. maar het schot van Yani Bakker eindigt in een doeltrap. ZSC komt weer Arne Ganzeman verdedigt weg. Maar hierna is het toch ZSC die scoort, stand 0-1. Echter nog geen vier minuten later zet Wik speler Dickenson Eekman op een pass van Yani de stand op 1-1 gelijk.

Eén aanval van ZSC verder wordt door Quinten Poelman tot een hoekschop verwerkt die uiteindelijk door Jari de Vlieger met een kopbal onschadelijk wordt gemaakt. Hierna volgt een periode van aanvallen en verdedigen voor beide teams. Maar dan… Bart vd Velde raakt de bal kwijt en ZSC maakt hier handig gebruik van om de 1-2 te maken. ZSC zet Wik behoorlijk onder druk maar deze houden goed stand en kunnen zelf ook goede acties creëren. Dickenson en Bart proberen het van veraf maar deze schoten gaan er niet in. Maar het harde werken leid vlak voor rust toch nog in een mooi doelpunt van Bart en de ruststand staat op 2-2.

Na de thee gaat Wik er vol goede moed weer tegenaan, maar.. na vijf minuten scoort ZSC de 2-3. Dat is wel een domper!!! Maar de verdere tweede helft ontpopt zich als een, voor de weinige toeschouwers, leuke helft om naar te kijken met hard werk en kansen voor beide teams. Voor Wik zijn het Yani-Bart en Timon wiens schoten niet in het doel terechtkomen evenals een kopbal voorafgaand aan een mooie snoekduik van Jeffrey Herfst op een pass van Bjorn Pinto die deze wedstrijd met het tweede meespeelt.

Als bij een aanval van ZSC Ruben Dalebout de bal verliest kan dit door Arend vd Spek gelukkig op een juiste wijze opgelost worden, en beide teams schieten nog maar eens ruim over de goal. ZSC weet dan nogmaals het net te vinden het staat nu 2-4. Wik denkt niet zo ver van het eindsignaal de stand op 3-4 te zetten door een afstandsschot van Arend, de bal raakt de onderkant van de lat en stuit naar de zijkant op de grond. Een ZSC speler schiet hem over de achterlijn. Maar de Scharendijkse vlagger geeft aan dat de bal niet in het doel over de lijn is geweest, en dit neemt de scheidsrechter over, geen doelpunt er wordt met een doeltrap weer verder gegaan.
Na nog een vruchteloze vrije trap van ZSC die over het Kerkwervse doel gaat is de wedstrijd afgelopen. Scharendijke neemt de drie punten mee naar huis.
Volgende week speelt Wik’57 2 uit in Bruinisse tegen de Bruse Boys 3.