Vandaag met veertien man naar Stavenisse, dat is beduidend minder dan vorige week. Gelukkig blijft het deze middag droog met zelfs wat zon erbij, wel staat er een straffe wind over het veld. We startten op tijd en al snel blijkt dat de tegenstander in deze helft het merendeel van de tijd vol druk zet. Het wordt te saai om te schrijven hoe ze iedere keer bij het doel van Wik komen, het is wel vermeldens waardig dat ze gelukkig iedere keer over of naast schieten!! Ook kan Wik diverse aanvallen afslaan door de verdediging met man en macht alles achterin dicht te laten gooien.

Wik kan ook wel bij stavenisses goal in de buurt komen maar kunnen niet scoren. Het spel van hen is op vele momenten te slordig, de passes zijn te zacht of komen bij de tegenstander terecht. Niet ver van het rustsignaal weet Stavenisse de druk toch om te zetten in een doelpunt dus wordt er met een 1-0 stand gerust.

In de tweede helft wordt er al vlot door Stavenisse weer gescoord, Wik kan hierna diverse keren weer bij de tegenstander voor het doel komen maar de schoten gaan naast of worden door de keeper gestopt. Ook wordt er regelmatig voor buitenspel gevlagd en gefloten, wat ook al in de eerste helft het geval was. Toch kan Wik nog de aansluitingstreffer maken als Sven Bijdevaate de bal bij Stefan Heeg krijgt die de 2-1 maakt. Wik kan nu meer druk zetten, de mannen van Stavenisse gaan minder lopen, worden zij moe?? Voor Wik blijft het onmogelijk om te scoren, ook o.a. door het weer regelmatig fluiten voor al dan niet terecht buitenspel. Diverse Wik spelers proberen het maar de bal wil er niet in.

Stavenisse ondertussen is overgegaan op niet met de bal lopen maar gewoon tikken, en als een speler van hen dan de bal krijgt, gaat hij niet verder naar het Wik doel toe maar schiet hem er van afstand in, stand 3-1. En wat later lopen ze alsnog de verdediging van Wik voorbij en maken de 4-1. Dit wordt uiteindelijk dan ook de eindstand.
Op naar volgende week dan speelt Wik’57 thuis tegen ZSC’62 2 om kwart voor 1.