Op deze uiterst zonnige zaterdagmiddag voetballen tegen FC de Westhoek 4. Met zestien spelers en o.l.v. het vertrouwde team Gerard van Wanrooij (coach) en en Jan Vis (vlagger) wordt er na het fluitsignaal van scheidsrechter Ron van kan afgetrapt. De Westhoek zet het eerste druk maar al snel weet Quinten Poelman de eerste doelpoging voor wik te plaatsen, deze gaat echter over. Stefan Heeg doet het beter, hij schiet van ruime afstand in het doel en zet de stand op 1-0. De Westhoek krijgt een vrije trap maar deze gaat naast.

De volgende aanval is voor Wik als een stuitbal door Leroy Vis naar de grond gekopt wordt gevolgd door een dribbel naar de Westhoek kant, hierna legt hij de bal bij Jeffrey Herfst voor zijn voeten maar die moet het afleggen tegen de Westhoek verdediging. Dan de Westhoek weer maar Joel Bottemanne staat goed in zijn doel. De net ingevallen Arne Schults denkt wat Stefan kan moet en ook lukken en jawel ook hij scoort, na een kwartier staat het 2-0.De rest van deze helft is het voetballen geblazen want ook de Westhoek spelers, hoewel allemaal wat ouder, weten hoe ze een balletje moeten trappen.

Na rust geeft de Westhoek gas, Joel red, Sven Bijdevaate schiet bij de goal van de tegenstander voorlangs en de tweeënvijftigste minuut maakt de tegenstander de aansluitingstreffer. Wik krijgt het even wat lastiger gelukkig zijn niet alle schoten goed gericht. Maar dan toch er wordt gescoord, echter hiervoor had Wik vlagger Jan al voor buitenspel gevlagd en het doelpunt wordt afgekeurd.

Voor Wik is het even later wel prijs, Arne Ganzeman neemt een prima vrije trap, Leroy stapt in en kopt de stand naar 3-1. Na enkele tegenaanvallen en niet afgewerkte doelpogingen van beide teams weet Stefan de stand op 4-1 te zetten. De wedstrijd is dan gespeeld , het mooiste moment voor het einde is als Arne Schults de bal op de lat poeiert. Drie punten in deze bekerpoule want de wedstrijd tegen de Noormannen wordt waarschijnlijk niet meer gespeeld. (Hoewel met de KNVB weet je het maar nooit.)

Volgende week speelt Wik’57 2 tegen SKNWK 3 voor de competitie.