Voetballen op de Vospit tegen FC de Westhoek 3, met een stormachtige wind dwars op het veld. Dat dit het voetballen beïnvloedde zult u begrijpen, maar beide teams hadden er last van. Deze wedstrijd weinig notuleren want de tegenstander komt wel erg vaak op de helft van Kerkwerve. Resultaat met de rust 0-4 twee echte doelkansen voor Wik door Theo Wittenberg en Erik de Vlieger en maar liefst vier doelpunten voor de Westhoek.

Na rust staat Wik wat beter in het veld, want na drie keer voor het Wik doel te zijn gekomen en nog een doelpunt te hebben gemaakt lukt het de Westhoek niet meer om meerdere doelpunten te maken. Wik kan dit één keer wel als jack vd velde de bal achter de keeper van de tegenpartij deponeert. Als scheid Marcel Passenier af fluit is de eindstand 1-5.
Volgende week is Wik'57 2 vrij, op 23 maart mogen ze aantreden tegen buurman ZSC'62 3