1

Na een hele tijd geen voetbal vandaag dan toch de eerste wedstrijd in deze voorjaarsserie. Voetballen tegen de Bevelanders 4 een aardige combinatieploeg met oude bekenden. O.l.v. Ron Janson wordt er op tijd met de wedstrijd gestart. Als er wat heen en weer is gebald zijn het de Bevelanders met de eerst kans, deze gaat naast. Ondanks veel druk van de tegenstander kan Quinten Poelman echter ineens op het doel schieten en scoort de 1-0.

3

De tegenstander blijft echter aandringen en na een redding van Wik keeper Niels Hendriks krijgen ze niet veel later een hoekschop. Keeper Niels laat het schot los en de bal rolt in het doel. 1-1?? De bal schijnt achter de lijn te zijn geweest maar vlagger Jan Vis heeft dit niet gezien en scheids Ron beslist.. niet gevlagd dus doelpunt goedgekeurd. Niet veel later is het wederom Niels die een schot goed kan keren, enkele schoten uit andere aanvallen gaan ver over. Dan is het voor de tweede keer deze helft dat Quinten met een mooie actie kan scoren , stand 2-1. Na wederom missers van de Bevelanders en een redding van Niels die er deze wedstrijd wel heel goed tussen zit. Wordt er gerust.

2
In de tweede helft, terwijl het weer zich van zijn beste kant laat zien wordt Wik in de verdediging gedreven door de Bevelanders. Ze schieten net naast, Leroy Vis kan het volgende schot wegkoppen en in de rebound wordt er weer naast geschoten. Dan kan voor Wik Wilmar Berrevoets doorgaan, hij legt de bal voor de voeten van Ercan Ayaz en deze maakt de 3-1. Ze proberen het even later nog eens maar dan kan Steef vd Wekken net niet bij de bal om te schieten. De tegenstander schiet nog maar eens over en Wilmar kan een voorzet van Maurice van Leeuwen net niet belopen.

De volgende aanval van de Bevelanders wordt door keeper Niels gestopt en een hard schot van afstand van Maurice de Vlieger wordt het ook niet. Dan een vrije trap tegen wik, Erik de Vlieger die wel de bal raakt komt vlgs de scheids te hard in. Er komt gelukkig niets uit voort. Dan schiet te tegenstander op de lat en naast, en krijgen ze een vrije trap mee bij een vermeende overtreding van Leroy. Het schot beland in de muur en wordt weggewerkt. Toch komen de bevelanders nog terug en scoren de 3-2, en de laatste tien minuten is het verdedigend alle hens aan dek bij Wik om de voorsprong te behouden. Dit lukt en na het laatste fluitsignaal blijven de drie punten op Kerkwerve.
Volgende week speelt het tweede de inhaalwedstrijd uit tegen SKNWK 3 in Nieuwerkerk om half 3