Zaterdagmiddag half 3, wederom met moeite deze week een team op de been gebracht. Arne Ganzeman, Quinten Poelman, Sven Bijdevaate en Levi Schuurbiers uit de JO17-1 waren gelukkig bereid om mee te spelen zodat er net voldoende spelers waren. Jongens hartelijk bedankt hiervoor. Het word voor Wik vooral een wedstrijd van verdedigen, zelfs na de gele kaart voor Duiveland speler Jordy de Jonge die voor tien minuten het veld moet verlaten kan het thuisteam geen vuist maken tegen de tien overgebleven tegenstanders.

Een tijdje later spelen de teams zelfs een poosje tien tegen tien omdat Sven Bijdevaate eveneens tegen een gele kaart oploopt.
De mooiste kans voor Wik is een schot van Jack vd Velde dat echter niet in het doel verdwijnt.
Ongeveer vier minuten voor rust is dat wel het geval voor het schot van één van de Duiveland spelers, ruststand 0-1.

Na rust, binnen tien minuten valt de 0-2, daarna wederom een hele poos niets Jack vd Velde schiet wederom naast, keeper Niels Hendrikse redt als Duiveland weer doorbreekt. Tot grote hilariteit van de in de buurt lopende spelers wordt de toch niet zo kleine speler van Duiveland Hans Capelle gevloerd door Wik speler Leroy Vis. En heeft de Wik vlagger Jan Vis veel moeite met Duiveland speler Juan die het buitenspel staan toch nog niet helemaal begrijpt. Dan een vrije trap van Duiveland, deze beland gelukkig op de paal. Toch weten ze nogmaals het net te vinden en de 0-3 te scoren. Dit is tevens de eindstand.

Voor wat de stand in poule betreft heeft e.e.a. geen gevolgen, dus een wedstrijd om snel te vergeten, wat in de derde helft na ettelijke drankjes dan ook snel gebeurd.
Op naar Donderdagavond 24 mei dan de inhaalwedstrijd thuis tegen St SKNWK/Ouwerkerk 4.