Competitiewedstrijd nummer zeven thuis tegen Apollo’69 5. Super aardige gasten maar in het veld ook zeer fanatiek. Wik vandaag in de eerste helft met zo’n 12 spelers waarvan enkele niet fit. In de tweede helft zouden Nick de Boer, Colin van Wanrooij en Bart vd Velde nog meedoen, zij gingen echter eerst uit met de JO17-1 naar Arnemuiden. Scheidsrechter van vandaag Elmar Verhage.

In de eerste helft eerst heel wat aanvallen van Wik en een enkele van Apollo en uiteindelijk een doelpunt voor Kerkwerve gemaakt door Maurice van Leeuwen met de assist van Theo Wittenberg.
Verder in deze helft een ingooi van Apollo de bal wordt opgepakt door Wik en teruggespeeld naar Niels Hendrikse de keeper. Die vergist zich in wat te doen en de bal wordt simpel door een speler van Apollo in het doel geschoten. Een prachschot van Eelco Boot gaat maar net over het lege doel want de Apollo keeper is wel erg ver uit zijn doel gekomen. In de laatste minuut kan de ’s Gravenpolderse club de 1-2 maken als hun schot bij Niels door de handen het doel in schiet.

In de tweede helft hebben beide teams kansen, echter Jeffrey van Kooten kan op aangeven van Bart vd Velde de 2-2 inschieten. En ook de 3-2 op aangeven van Yani Bakker. Dan wordt het nog enigszins spannend als Apollo een paar keer doorkomt, maar Wik houdt stand, als Elmar dan af fluit kunnen ze de drie punten weer bij de stand optellen.

Volgende week spelen ze om drie uur uit in Wolphaarstdijk.