Vandaag speelde Wik'57 B1 niet, maar diverse spelers voetbalden met de senioren mee. Bart, Leroy en Nick Dicou gaan met het tweede mee om in Bruinisse de inhaalwedstrijd tegen hun vierde team in te halen. De eerste helft, veel kansen voor Wik maar ze gaan er gewoon niet in. Bruinisse komt ook regelmatig voor het doel van Wik, maar ook zij verzuimen te scoren. Zo loopt het naar rust, die met een 0-0 stand wordt ingegaan.

Na rust, binnen vijf minuten kan Marco Ganzeman de bal voor de zoveelste keer voor het Bruse doel schieten, daar staat de net ingevallen Leroy die de bal aanneemt en hem net over de doellijn van de tegenstander kan werken. Maar jammer genoeg blijft deze voorsprong niet staan, Bruse Boys kan even later de 1-1 maken. Want beide teams verder ook doen geen doelpunten meer, dus met een gelijkspel zijn we maar een biertje gaan drinken.