Vandaag de uitwedstrijd tegen Kapelle. Om 09.45u werd er afgetrapt op een fraai complex. Al in de eerste minuten werd er goed fel op de bal gejaagd en werd er prima gecombineerd. Dylan werd vandaag - de hele wedstrijd - in het totaal niet getest. Via mooie aanvallen, goed afwerken (zeker in de eerste helft) en een direct ingeschoten corner (Finn) gingen we met een 0-6 voorsprong de rust in.

De tweede helft waren er ook nog goede aanvallen te zien maar was het allemaal wat minder. Er werd wat teveel gespeeld om zelf te scoren maar wat belangrijk was om te zien was dat iedereen wel de goede instelling bleef houden. Er werd vandaag ook veel meer gepraat in het veld, dat zien we graag. We werden vandaag ook prima geholpen door Thijs vd Velde wie zijn debuut bij de D1 opluisterde met 3 hele goede doelpunten!!  Prima wedstrijd van onze D's en twee trotse trainers. Eindstand 0-11.