• WIK 1
  • WIK D1 kampioen
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Kantine

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de sportkooi. Hierbij een fotoverslag van de werkzaamheden van de afgelopen tijd. Eerst is er begonnen met het uitgraven.
1

Vervolgens is er zand gestort en daarna is het zand gelijkmatig over de oppervlakte verdeeld. Daarna kon worden begonnen met het leggen van de tegels.

2

3

Bij deze werkzaamheden hebben veel vrijwilligers geholpen en natuurlijk is er bij de werkzaamheden rekening gehouden met de maatregelen rondom het Coronavirus. Niet alle vrijwilligers staan op de foto, maar een paar van hen zijn hieronder te zien.

4

Er is hard gewerkt. Het eerste deel van de tegels lag er al snel in. Hieronder zien jullie daar een foto van.

5

Helaas waren niet alle tegels binnen, dus werden de werkzaamheden na het leggen van de bovenstaande tegels gestaakt. Een paar dagen later kwamen de overige tegels alsnog binnen en werden ook deze tegels er door onze vrijwilligers ingelegd. Hieronder het resultaat.

6

De vloer voor de sportkooi is nu dus helemaal af. Met dank aan al onze vrijwilligers. Samen werken we toe naar het eindresultaat: de sportkooi. Onderstaande afbeelding laat zien hoe de sportkooi er uiteindelijk uit moet komen te zien.

7

Binnenkort wordt er weer verder gegaan met het bouwen van de sportkooi. Voor alle ontwikkelingen volg ook zeker de Facebook en Instagram pagina’s van WIK’57. Op de website en de social media kanalen houden wij jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de sportkooi!

Webdesign Tonny